GNR8 heeft een heel groot netwerk. Ons kantoor ligt in een omgeving met heel veel zelfstandige ondernemers uit de creatieve industrie. Met deze mensen houden we graag nauw contact. Op Ushahidi hebben wij dan ook een kaart aangemaakt waarop al deze creatievelingen te zien zijn.

Bekijk hier de kaart en mocht je jezelf er nou niet tussen zien staan: voeg je zelf er vooral aan toe!

Zelfstandige ondernemers bij GNR8       

Er zijn een aantal ondernemers die bij GNR8 gebruik maken van de ruimte. Hieronder ziet u een overzicht van deze ondernemers:

 

Netwerk023

Netwerk023 is het netwerk voor bedrijven in de media, reclame en internet met als bindende factor Haarlem. Het netwerk is geïnitieerd door UrbanologyDirect ForceBlutarsky en studentenbedrijf GNR8. Thuisbasis van het netwerk is de Internetsite: www.netwerk023.nl.

17maart_iPad_workshop_panel05.jpg

Omdat enkel een online netwerk niet voldoende is wordt er om de drie maanden een workshop en netwerkbijeenkomst georganiseerd.Een van de belangrijkste reden van de oprichting het is gemis van een netwerk voor freelancers, ondernemers en studenten werkzaam in de creatieve industrie van Haarlem. Het Netwerk vult dit gat en biedt zowel online als offline de mogelijkheid dat creatieven elkaar ontmoeten.

Bezoek Netwerk023

Website

De Internetsite van het Netwerk023 is een onlinecommunity waar elke member zijn netwerk inzichtelijk maakt. Dit doen de leden door contacten aan hun profiel toe te voegen en door te participeren op het forum. In de nabije toekomst zal het op de Netwerk023 website mogelijk zijn om aan te geven waar men luncht, uitgaat en welke evenementen worden bezocht.

Lancering

Begin oktober is de community live gegaan met 60 uitnodigingen naar directe relaties. twee weken later op 16 oktober was de eerste netwerkbijeenkomst in de lichtfabriek. Op dat moment waren er al 147 leden op de site en werd er gezellig geborrelt in de Lichtfabriek met 100 members. Tijdens deze bijeenkomst is officiële kickoff van het Netwerk023 gegeven door John Meulemans (Urbanology), Peter Hoekstra (Blutarsky) en Karel Koch (GNR8).

17maart_iPad_workshop_panel44.jpg

Waarde voor bedrijfsleven

Het voordeel van dit netwerk voor de leden is de mogelijkheid tot laagdrempelig in contact treden met collega ondernemers uit de Industrie. Het netwerk biedt mogelijkheden tot kennisdeling en het starten van nieuwe initiatieven door clustering.

Waarde voor studenten

Het netwerk biedt voor studenten die starten in de creatieve industrie een goede startlocatie om in contact te treden met dé creatieve bedrijven. 

Centre of Expertise

GNR8 is een onderdeel van Amsterdam creative industries center of expertise.