Welkom bij GNR8                                 

GNR8 (uitspreken als generate) is HET leerwerkbedrijf van Hogeschool Inholland dat zich richt op innovatie en ondernemerschap in media en communicatie. Wij werken met een multidisciplinair team van studenten die, in de vorm van stage, minors en afstuderen, opdrachten uitvoeren voor bedrijven uit veelal de creatieve industrie.

Het doel van GNR8 is om de samenwerking en netwerkvorming tussen de creatieve industrie en Hogeschool Inholland te stimuleren. Doordat studenten van verschillende opleidingen samenwerken zijn ze in staat om 'out of de box' te denken en projecten te realiseren. Vanuit het mbo en hbo bekleden studenten o.a. de functie van: office manager, algemene projectmedewerker, interaction designer, vormgever, webprogrammeur en AV productie medewerker.

In totaal heeft GNR8 twee vestigingen: zes jaar geleden is er een start gemaakt met een eerste vestiging in Haarlem en sinds september 2010 is het de trotse ‘eigenaar’ van een vestiging in Rotterdam.

GNR8 Voor Studenten:

Ben jij een creatieve geest op zoek naar een uitdaging?! Dan is GNR8 de plek voor jou! GNR8 is altijd op zoek naar studenten die in de vorm van stage, afstuderen of een keuzeminor deze uitdaging aan durven te gaan. Hierbij is innovativiteit, creativiteit en initiatief tonen van groot belang. Dus heb je als student affiniteit met nieuwe media, innovatie en audio- en audiovisuele verslaglegging, dan maak je kans in aanmerking te komen voor een plek binnen GNR8. Geïnteresseerden kunnen per locatie gericht solliciteren.

Aarzel niet en neem snel contact met ons op!

GNR8 Voor Bedrijfsleven:

De studenten bij GNR8 denken graag mee over innovatie projecten, twee manieren van samenwerken staan hieronder beschreven:

Projecten

Op projectbasis werkt GNR8 voor diverse bedrijven uit de regio Haarlem. De projecten worden door verschillende teams, die bestaan uit studenten, uitgevoerd.  

Brainstorm sessies

Een proefballon oplaten? Je idee of concept laten toetsen door een kritisch publiek? Dagelijks is er op GNR8 een multidisciplinaire groep studenten aanwezig en altijd klaar om hun kritische blik te werpen op je idee of concept. GNR8 beschikt over verschillende ruimtes waar het mogelijk is om je rustig terug te trekken en een creatieve sessie aan te gaan met de groep.

Neem snel contact op.