Ken jij B. Amsterdam al?

Het nieuwe team van GNR8 is gestart en valt gelijk met de neus in de boter. Wij mogen voor B. Amsterdam leuke projecten uitvoeren. B. Amsterdam kan gezien worden als een mierennest vol creatieve startups. Deze startups hebben stuk voor stuk hun eigen unieke idee waarmee ze de markt willen veroveren. B. Amsterdam geeft ze het juiste werkklimaat waarin ze kunnen ontpoppen tot een grote organisatie. Indien ze als organisatie gegroeid zijn zullen ze een eigen kantoor starten en komt er ruimte voor nieuwe startups.

Wij hebben de mogelijkheid gekregen om zelf in B. Amsterdam te mogen werken! Voor ons een nieuwe ervaring, er zijn veel inspirerende beelden en mensen om je heen waarmee je goed kunt brainstormen. In de pauze kun je gemakkelijk netwerken met andere organisaties, zo hebben wij de eerste contacten al gelegd.