[Haarlem] Studentenfestival Oh Oh Intro 2013

Donderdag 5 september was het dan zo ver, onze eerste draaidag! Het av-team is op stap gegaan om een sfeerverslag te maken van Oh Oh INTRO in Den Haag.

Oh Oh INTRO is hét centrale introductiefestival voor Haagse studenten. Op dit event kan je kennis maken met het studentenleven in Den Haag. Zo worden alle studentenverenigingen vertegenwoordigd, komen er bands, DJ’s en er zijn vele activiteiten waar je aan mee kan doen. 

Het team

Het team

 Concept

Het concept voor de video was de dagen voor Oh Oh INTRO al bedacht door alle collega’s. Er waren uiteindelijk 2 leuke concepten die wij samen hebben gevoegd tot één goed concept.

We zouden een zogezegde ‘student’ volgen die het terrein van Oh Oh INTRO zou gaan verkennen. Voor het mooiste beeld tijdens het volgen van de student, hebben we gezorgd voor een steadicam. Dit is een gaaf hulpmiddel waardoor de camera mooie vloeiende beelden maakt. De steadicam was zwaar om te dragen, vanwege de gewichten voor het evenwicht van de camera, maar de sterke man in ons av-team heeft zijn spierballen wel laten zien!

Productie

Voor het interview met de wethouder hebben wij nog even moeten rennen omdat het fotomoment ergens anders plaatsvond dan was afgesproken. Maar met dank aan degene die het ons gemeld heeft, hebben wij de wethouder toch kunnen interviewen.

Uiteindelijk hebben we alles kunnen filmen wat wij op beeld wilden hebben en wat in onze opdracht stond. Dus we konden daarna gaan beginnen met de montage van de video.

Nadat we de eerste versie van de video hadden opgestuurd naar onze opdrachtgever was het even in spanning wachten tot hun feedback. En tot ons genoegen was het positieve feedback waar wij mee aan de slag konden. We hebben wat tekst, logo’s en beelden toegevoegd en de video nogmaals opgestuurd. Wij zaten weer in spanning te wachten op het mailtje met de feedback punten voor de video, en ditmaal waren het echt minimale verbeterpunten die we gemakkelijk konden veranderen. Na de laatste check hebben we ook de eindversie opgestuurd.

Wij zijn in ieder geval zeer tevreden over het eindresultaat en hopen dat ook jullie de video leuk vinden!