Welkom op onze blogpagina! Op deze pagina kun je verschillende blogs vinden geschreven door GNR8 over nieuwe ontwikkelingen in de markt en project updates. Voor meer over achter de schermen tref je vooral op Facebook & Twitter.


 

[ROTTERDAM] Hersens kraken voor GNR8 LIVE!

GNR8LIVE! Een ontzettend leuk concept, wat momenteel op een laag pitje staat. Maar, wees gerust. We zijn er mee bezig!

Afgelopen maandag 24 september heeft er namelijk een brainstormsessie plaatsgevonden binnen het AV productie team. We hebben 2 uur lang onze hersenen laten kraken door middel van twee succesvolle brainstormtechnieken. De eerste techniek van de ‘lukrake techniek’. Hierbij is het de bedoeling dat je één woord uit bijvoorbeeld een tijdschrift prikt en daaropvolgend gaat associëren. Daaropvolgend hebben we de brainstormtechniek ‘flexibel associëren’ toegepast.

Uiteindelijk ontstond er een woordenwolk van woorden en uit die woorden moesten er 4 keer 3 geprikt worden. Dit met de ogen dicht, zodat er 4 keer 3 woorden uitkwamen, die over het algemeen totaal niet met elkaar in verband stonden.

Op de foto is te zien wat voor woorden eruit zijn gekomen en we kunnen verklappen dat een van de rijtjes het begin van een geweldig idee is! Wat het idee is gaan we nog niet vertellen, want dat blijft nog even een verassing.