Welkom op onze blogpagina! Op deze pagina kun je verschillende blogs vinden geschreven door GNR8 over nieuwe ontwikkelingen in de markt en project updates. Voor meer over achter de schermen tref je vooral op Facebook & Twitter.


 

[AMSTERDAM] Time flies when you're having fun #picnic

Woensdagochtend 10:00 uur.
Twee lange, productieve dagen bij het evenement Picnic zitten er op. Wat is dat snel gegaan zeg! En 
wat hebben we het leuk gehad. We blikken, onder het genot van een lekker kopje koffie, met plezier terug op deze twee dagen bomvol inspiratie.

Om 08.00 uur stonden we klaar voor de start van dag 2. De positieve energie was duidelijk aanwezig. Al snel was iedereen aan de slag met het produceren van de video items, het maken van foto’s en het schrijven van teksten. We hebben geprobeerd jullie een zo goed mogelijk beeld te geven van Picnic. We hebben hierbij de focus gelegd op hetgeen wat juist niet in de presentatieruimtes plaatsvond, maar alles daaromheen. Een korte opsomming van wat wij hebben gedaan:
- Blogs geschreven
- Video items geproduceerd
- Twitteraars opgezocht en naar het verhaal achter de tweet gevraagd
Na 2 dagen keihard gewerkt te hebben, zijn we trots op het uiteindelijke resultaat. We hopen dat iedereen de publicaties met net zoveel plezier hebben bekeken als dat wij ze hebben gemaakt.
Voor alle ins en outs check ook onze Facebook, Twitter en Flickr!