Welkom op onze blogpagina! Op deze pagina kun je verschillende blogs vinden geschreven door GNR8 over nieuwe ontwikkelingen in de markt en project updates. Voor meer over achter de schermen tref je vooral op Facebook & Twitter.


 

[Amsterdam] Dag 1 eerste indruk: #Picnic12

Picnic 2012 is in volle gang. Overal worden er interessante presentaties gegeven over innovatie, creativiteit en over het nieuwe management. Het thema van dit jaar is namelijk: 'New Ownership: the shift from top down to bottom up'.

GNR8 is vandaag druk bezig geweest het productiekantoor in te richten en weg wijs te worden op het terrein van Picnic. Na de laatste voorbereidingen kon iedereen aan de slag. De eerste interviews werden afgenomen en de een timelapse werd gemaakt.

Na het inladen van de eerste video's kon ook de editor aan de slag. Ondertussen werden er voorbereidingen getroffen voor de middaginterviews en 'het verhaal achter de tweet'. Hierbij werden er mensen benaderd die tweets hadden geplaatst met betrekking tot Picnic. Kan er wat meer vertelt worden over de tweet en waarom heeft men het gepost?

Op de eerste dag heeft GNR8 Bob Balm, beheerder van de Picnic Storify, gevolgd. Bob werd gedurende de dag driemaal geïnterviewd om het verloop van zijn dag goed te kunnen volgen. Ook zijn er verschillende elevator pitches opgenomen waarbij mensen op de Cross-over market place in tien seconden kunnen vertellen wie zij zijn en wat zij te bieden hebben.

's Avonds volgen er nog een aantal avondinterviews en eindigen we de dag met een timelapse van een spectaculaire lightshow. Tevens wordt er deze dagen een 'behind the scenes' video gemaakt.

Meer zien?

Check ons ook op Twitter en Facebook!

 

GNR8 Picnic 2012 Youtube playlist