Welkom op onze blogpagina! Op deze pagina kun je verschillende blogs vinden geschreven door GNR8 over nieuwe ontwikkelingen in de markt en project updates. Voor meer over achter de schermen tref je vooral op Facebook & Twitter.


 

[Haarlem] PicNIC 2012 #picnic12

Ook dit jaar staat GNR8 weer bij PICNIC (check de link voor het programma). Dit keer vanuit het Eye Film Institute in Amsterdam zal GNR8 aan de slag gaan met het spreken van vrijwilligers, sprekers en gasten en het filmen van de algemene sfeer op de beurs.

"Het is een gestress van jewelste, maar ik heb er onwijs zin in!"

GNR8 is media partner van PICNIC en onze content zal dan ook overgenomen worden door de organisatie. Deze heel week zijn we al druk bezig geweest met de planning van onze dagen op PICNIC12. Er is besloten wat wij gaan filmen, wie we gaan spreken en wat wij allemaal gaan vastleggen om op de GNR8 website te zetten. Wij zullen actief met nieuws komen op al onze kanalen zoals Facebook, Twitter en op de webpagina. Onze focus zal liggen op verhalen tussen de bezoekers. Kijk vooral op op onze Facebook pagina en op onze Twitter