Welkom op onze blogpagina! Op deze pagina kun je verschillende blogs vinden geschreven door GNR8 over nieuwe ontwikkelingen in de markt en project updates. Voor meer over achter de schermen tref je vooral op Facebook & Twitter.


 

[ROTTERDAM] KLAAR VOOR DE START... AF!

Maandagochtend 8.45 uur week 2... GNR8 Zuid is geopend! Aai, vroeg. Dat is, na een lange vakantie en een gezellige en motiverende introductieweek, even wennen voor het nieuwe team van GNR8. Binnen een kwartier druppelt het team binnen.

 Ondanks dat het maandagochtend is, isde positieve energie al goed te voelen. De wilde verhalen en foto’s van het weekend worden vol enthousiasme gedeeld. Het is altijd leuk om te weten wat je medestudenten buiten werktijd aan het doen zijn. Je leert elkaar op deze manier ook steeds een beetje beter kennen en dat is belangrijk, aangezien je 40 uur per week met elkaar door brengt.  

Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee realiseren we onszelf dat deze week de week is dat we met zijn alle hard aan de slag gaan met de nu al binnen komende opdrachten. Omdat het allemaal nog nieuw is, is het voor iedereen best spannend. We kennen elkaar net en vormen nu al een team wat er voor moet gaan zorgen, dat alle opdrachtgevers tevreden zullen zijn met het geleverde resultaat. Wij zullen aankomende 5 maanden GNR8 gaan runnen. Het is een echte uitdaging, waar we helemaal klaar voor zijn!

Hou ons in de gaten, want er komen leuke opdrachten aan!