Welkom op onze blogpagina! Op deze pagina kun je verschillende blogs vinden geschreven door GNR8 over nieuwe ontwikkelingen in de markt en project updates. Voor meer over achter de schermen tref je vooral op Facebook & Twitter.


 

[Amsterdam] Slotblog: terugblik op twintig weken stage

Het einde is aangebroken voor onze stagiaires. Het waren twintig leerzame weken voor deze studenten. Ze hebben mogen werken aan leuke AV en communicatie gerelateerde projecten. Hierbij willen wij deze studenten in het zonnetje zetten voor hun bewezen diensten. Zowel GNR8 Noord als Zuid hebben deze periode keihard gewerkt om tot de volgende resultaten te komen. Een aantal projecten word hier belicht door middel van Foto’s en video’s:

GNRD8:

Dit is een evenement voor en georganiseerd door de eigen GNR8 medewerkers. Op deze dag kwamen Noord en Zuid bij elkaar om hun werkzaamheden en bevindingen te presenteren. Daarnaast was het ook belangrijk om elkaar weer te zien. Dit draagt vooral bij aan de hechte band tussen Noord en Zuid. Hieronder zie je een aantal foto’s van dat evenement:

Foto beschrijving: Lesley is druk bezig met het presenteren van zijn werkzaamheden!

 

GNR8 Studenten Helpdesk:

De GNR8 Helpdesk is een digitaal platform dat we zelf hebben bedacht en ook daadwerkelijk hebben opgezet. Dit platform werd in het leven geroepen nadat het verzoek bij GNR8 werd neergelegd om een service op te zetten voor 200 Rookie studenten uit Haarlem. Het GNR8 team van de locatie Diemen kwam echter met het idee om een helpdesk op te zetten dat niet alleen gebruikt kon worden door de Rookie studenten, maar door alle studenten van Inholland. De GNR8 Studenten Helpdesk werd een feit. Alle studenten met vragen over projecten, afstuderen, opdrachten en ander schoolwerk, met betrekking tot communicatie, konden bij ons terecht. Naarmate de tijd verstreek was de helpdesk niet alleen toegankelijk voor studenten, maar ook voor docenten.

 

 

GNR8 Handleiding

De GNR8 handleiding is een initiatief dat is opgezet vanuit GNR8 zelf. Het is een document waarin het beleid uitvoerig staat beschreven. Het maakt als het ware de nieuwe stagiaires wegwijs binnen het bedrijf. Alle office managers van Noord en Zuid hebben de handleiding kunnen realiseren.

  

Social Promotions

Inholland kwam bij ons met het vraagstuk om een campagne te bedenken waarbij de docenten centraal stonden. Ze wilden de docenten meer betrekken bij de social media. Een groot gedeelte van deze doelgroep is hier nog niet bekend mee. De social promotions campagne werd geboren.

Foto beschrijving: het loopt aardig vol bij de ijskar!

Summon zoekapplicatie

De Summon zoekapplicatie is een applicatie dat is ontwikkeld voor studenten om gericht te zoeken naar literatuur. Dit kunnen ze bijvoorbeeld gebruiken voor hun afstudeer onderzoek. Richard Visscher, hoofd van de bibliotheek van Inholland kwam bij ons met het verzoek om een campagne te verzinnen waarbij deze zoekmachine bekend werd gemaakt onder de studenten. Dit is een link naar het filmpje dat wij hebben gemaakt voor de bibliotheek.


Dit waren een aantal projecten waar wij aan hebben gewerkt in onze periode als stagiair hier bij GNR8. Wil je nog meer lezen over ons projecten of evenementen waar wij aanwezig zijn geweest? Schroom dan niet om te kijken bij onze blog’s. Klik hier

Foto's van evenementen die wij hebben bezocht, kun je hier bekijken.

Afsluiting

Tot slot wil ik namens het gehele GNR8 team iedereen bedanken die in ons heeft gelooft en iedereen met wie we hebben samengewerkt (iedereen die met ons samen heeft gewerkt) en ons nieuwe dingen heeft geleerd. We zijn nu klaargestoomt voor het echte werk!

 

Namens,

 

Team GNR8