Welkom op onze blogpagina! Op deze pagina kun je verschillende blogs vinden geschreven door GNR8 over nieuwe ontwikkelingen in de markt en project updates. Voor meer over achter de schermen tref je vooral op Facebook & Twitter.


 

[Rotterdam] Break De Week !

Afgelopen donderdag  heeft GNR8 de entreehal van het 25kV gebouw van de Schiecentrale omgetoverd tot een feesthal. Van 16.00 tot 18.00 uur vond hier namelijk de Break De Week Gangborrel plaats. Deze was bedoeld voor iedereen die in het 25kV gebouw werkt.

Samen met onze buren NetExpert en Astrid Moors hebben wij het initiatief genomen om een netwerkborrel te organiseren voor het hele pand. Het leek ons een goed idee, aangezien we in een groot pand zitten vol creatieve mensen, die allemaal wel wat aan elkaar zouden kunnen hebben.

Iedereen werd persoonlijk uitgenodigd om een drankje en hapje te komen doen, en om gezellig bij te kletsen.

 

Tegen half 5 begon het langzaam maar zeker drukker te worden. De gezelligheid zat er zeker in en de tijd vloog voorbij. Het was een borrel die zeker voor herhaling vatbaar is. Over een paar maanden zullen we het zeker nog een keer doen, maar dan pakken we het natuurlijk nog groter aan!