Welkom op onze blogpagina! Op deze pagina kun je verschillende blogs vinden geschreven door GNR8 over nieuwe ontwikkelingen in de markt en project updates. Voor meer over achter de schermen tref je vooral op Facebook & Twitter.


 

[Rotterdam] Win jij de Rotterdamse Communicatie Scriptieprijs 2012?

Elke HBO student ontkomt er niet aan en iedere alumni is blij dat het zwoegen voorbij is. Wellicht is het komend jaar aan jou de eer om een mooie scriptie te schrijven over een interessant topic. Ben jij op dit moment bezig of ga jij komend jaar beginnen met je scriptie en ben jij trots op het tot nu toe geleverde werk? Mooi!

Ieder jaar worden er honderden scripties ingeleverd en wordt de lijst met young professionals aangevuld met alumni die staan te springen om de markt te betreden. Platform communicatie Rotterdam waardeert die inzet van de student en looft jaarlijks de prijs voor de beste scriptie over het communicatievak uit, de Rotterdamse Communicatie Scriptie Prijs 2012. Ben jij er van overtuigt dat jij de beste scriptie geschreven hebt en durf je jouw scriptie onder de loep te laten nemen door professionals uit de communicatie wereld? Meld je dan voor 31 augustus 2012 aan via www.scriptieprijsrotterdam.nl en maak kans op mooie prijzen, waaronder: 

* Een geldbedrag van € 1500,-.
* Een kijkje in de keuken bij Rotterdamse organisaties tijdens een unieke werkweek.

 

* Een jaar gratis lidmaatschap van Platform Communicatie Rotterdam (de initiatiefnemer van de prijs).
* En natuurlijk eeuwige roem!

de Rotterdamse Communicatie Scriptie Prijs 2012, de ultieme start van jou carrière!