Welkom op onze blogpagina! Op deze pagina kun je verschillende blogs vinden geschreven door GNR8 over nieuwe ontwikkelingen in de markt en project updates. Voor meer over achter de schermen tref je vooral op Facebook & Twitter.


 

[Rotterdam] TO-INCREASE meets GNR8

Het is dinsdagochtend 8 mei 2012. Om 11:45 uur precies is een deel van het AV team van GNR8 (Milan  Rijnders, Bram Smink en Ricardo Bouman) aanwezig op het hoofdkantoor van software ontwikkelaar TO-INCREASE in Veenendaal.

De reden hiervoor? GNR8 zal op deze mooie dag beeldmateriaal filmen voor een promotiefilm voor TO-INCREASE.

 

TO-INCREASE is een bedrijf wat in samenwerking met Microsoft Dynamics AX software ontwikkeld voor machines die gebruikt worden voor de voedselindustrie, of zoals het daar in Veenendaal noemen ,“Food & Beverage”.
Iedereen is wel bekend met enorme fabriekshallen waar voedsel geproduceerd word door machines die de gehele dag door dezelfde handelingen doen.
Die machines kunnen deze handeling alleen uitvoeren door specifiek ontwikkelde software. De kans is groot dat TO-INCREASE bij veel van deze machines de ontwikkelaar is van deze software.

TO-INCREASE heeft de GNR8 de opdracht gegeven om een promotiefilm van maximaal vijf minuten te maken waarin PRECIES naar voren komt wat Food & Beverage is, en wat het kan betekenen voor hun zakenpartners of prospects.
Het is dus belangrijk dat de inhoud LUID en DUIDELIJK naar voren komt.

Met dat in gedachte werd de welbekende roodgloeiende “recordknop” om 12:00 ingedrukt en konden Wim en Willemijn presenteren wat Food & Beverage inhoudelijk is.
De beide gasten konden allebei hun eigen deel van F&B uitstekend presenteren waardoor om 17:30 diezelfde roodgloeiende recordknop weer uit kon.

Op woensdag 16 mei wordt de hele film opgeleverd aan TO-INCREASE. Zij zullen deze diezelfde week nog vertonen aan hun zakenpartners in Amerika.