[HAARLEM] GNR8 LIVE - VIJFDE AFLEVERING MICHA ZWAAF

Donderdag was alweer de vijfde GNR8 live show. Ditmaal een aflevering vanaf locatie. Micha Zwaaf gaf een workshop met als onderwerp: hoe financier ik mijn idee of onderneming. Micha Zwaaf is de directeur van IMX Capital. Voordat hij met IMX Capital begon heeft hij acht jaar bij ABN-AMRO gewerkt en zich daar gefocused op investeringen.  Nu richt hij zich met IMX Capital op het investeerbaar maken van je onderneming.

 

Je hebt een geweldig idee maar hoe zorg je er nou voor dat investeerders geinteresseerd raken? Micha Zwaaf verteld je dit in deze vijfde uitzending van GNR8 Live. Micha Studeerde bedrijfskunde aan Nyenrode en economie aan de VU Amsterdam,werd vice president bij ABN-AMRO en 5 jaar geleden besloot hij met IMX Capital zich te richten op financieel strategisch advies, Met realiseren en creeeren als belangrijkste waarde voor IMX Capital. Micha Zwaaf begon zijn onderneming omdat hij als investeerder merkte dat te weinig start ups weten waar investeerder op letten. Hij zag in dat hij hiermee een hele groep start ups zou kunnen helpen.

Micha Begint zijn verhaal met een aantal naar het verbeelding sprekende voorbeelden en de zaal hangt aan zijn lippen. Hij verteld hoe je het beste je idee kunt formuleren zodat de investeerder ook daadwerkelijk ziet dat idee of onderneming groeit. Stil staan als ondernemer mag niet gebeuren.

Wil je de overige aspecten horen om je idee of onderneming te financieren? Kijk dan snel de aflevering terug.

Tip van de week

“Walk don’t run” stapje voor stapje en zolang je maar stapjes blijft zetten kom je vooruit en zolang je vooruit komt bouw je momentum op. Stilstaan is voor een kleine onderneming zeker een starter funest. 

 

Wil je de eerdere blogs van GNR8 Live ook lezen? Zie dan hieronder.

Uitzending 1: phyllisofie

Uitzending 2: The Villa                      

Uitzending 3: One Men Job

Uitzending 4: Avalanche film

Klik op de link om de blogs te bekijken!