[Haarlem] GNR8 Live - derde aflvering: One Man Job

Gisteren was de derde GNR8 live uitzending met als gast Roberto Sitaram, oprichter van One Men Job. Hij vertelde over zijn werkzaamheden, over zijn eigen onderneming  en wat hier allemaal bij komt kijken. Volgende week om 14.00 uur is er weer een live uitzending met wederom een inspirerende gast. 

Intro

De uitzending begon met een intro van Roberto Sitaram, de oprichter van One Men Job. Net zoals bij meerdere ondernemers heeft Roberto een sterke wil. Roberto was in het verleden werkzaam bij zijn vader. Gedurende deze periode is hij er achter gekomen dat hij er moeite mee heeft als zijn ideeën niet werden overgenomen. Dit deed hem besluiten om voor zichzelf te beginnen.

Eigen onderneming

Net als bij onze eerdere gasten van Phyllosofie Consultancy en Club the Villa is het belangrijk om een goed netwerk op te bouwen en te onderhouden. Hij besloot om zich breed te laten scholen en via zijn detacheringbureau een goed netwerk op te bouwen. Dit deed hij uiteraard met goedkeuring van zijn detacheringbureau. Het contact met dit netwerk moet warm blijven. “Je kunt niet een jaar lang niets van je laten horen en dan bellen of er nog een opdracht voor je is” aldus Roberto.

Toekomst

Op de vraag wat Roberto over 5 jaar wilt bereiken, gaf hij aan dit lastig te vinden om aan te geven omdat hij nu richting zijn vijfde jaar gaat. Voor de eerste vijf jaar had hij voor ogen om een stabiele onderneming neer te zetten. Dat is naar zijn mening al geslaagd, vandaar dat hij al verder kijkt. Hij zou een pand willen huren of  kopen zodat hij zijn bedrijf kan uitbreiden.

TIP: De Visie van deze week die Roberto meegeeft aan de kijkers van GNR8 live: “Een persoon kan zich breed inzetten, een persoon kan meerdere dingen.."Het was weer een leerzame en inspirerende uitzending. Volgende week woensdag is er weer een GNR8 liveshow om 14.00 uur. Deze is te volgen op www.gnr8.nl/live.

Onze voorgaande uitzendingen zijn te zien op: http://www.youtube.com/user/GNR8media

Tot volgende week!

Volg ons nu ook op Facebook en Twitter!