Welkom op onze blogpagina! Op deze pagina kun je verschillende blogs vinden geschreven door GNR8 over nieuwe ontwikkelingen in de markt en project updates. Voor meer over achter de schermen tref je vooral op Facebook & Twitter.


 

[Rotterdam] De toekomst van de MEM opleidingen..

Hoe zal de opleiding Media & Entertainment management er over een paar jaar uit zien? En wat voor studenten zullen we over 6 jaar op de scholen tegenkomen? En hoe zit het met de locaties en de omgeving van de locaties waar de MEM opleiding gegeven wordt?

Dit waren de onderwerpen waar onlangs op Inholland Den Haag over gebrainstormd werd. Opleidingsmanager Bjorn Bouwens had deze middag georganiseerd om er achter te komen hoe docenten over deze onderwerpen denken en hoe ze de toekomst hiervan zien. De middag begon met een introductie door Ingrid Moes, waarnemend directeur School of Communication & Media. Hierna werden het publiek verdeeld in drie groepen die elk een van de onderwerpen kregen toegewezen om over te brainstormen. Binnen een uur moesten ze tot een conclusie komen die vervolgens werd gefilmd en daarna direct werd getoond tijdens de viewing en discussie.

Het laatste was de rede waarvoor GNR8 er op deze dag bij was. GNR8 heeft een klein lokaal omgetoverd tot een complete studio, waar de groepen hun uitkomsten konden tonen voor de camera. Dit hadden ze totaal niet verwacht, maar ze vonden het wel heel leuk.

Nadat alle drie groepen geweest waren moest onze editor als een speer aan het werk om binnen een half uur wat moois te maken van de beelden. De groepen kwamen weer bij elkaar in de Mauritszaal en hielden ondertussen een kleine break. 

Toen onze ‘nieuwsuitzending’ klaar was, werd het direct getoond. Hierna werd er nog een plenaire discussie gehouden over de onderwerpen en de middag werd afgesloten met een gezellige borrel.