[Amsterdam] GNR8 LIVE - HET SEIZOEN IS BEGONNEN

Gisteren begon onze eerste GNR8 Live Show met als onderwerp ‘Ondernemen’. De komende 10 weken zal er iedere dinsdag een nieuwe aflevering te zien zijn. Hierbij zullen verschillende ondernemers te gast zijn, die hun visie loslaten over uiteenlopende onderwerpen. Gisteren was onze eerste gast Phylis Döll, van Phyllsofie Consultancy. Zij vertelde over haar werkervaringen en over haar eigen onderneming.

Intro

De live uitzending begon met een intro over Phylis Döll. Zij vertelde dat ze tien jaar bij Jeugdzorg heeft gewerkt en daarna pas voor haarzelf is begonnen als ZZP-er. Zij is nu zelfstandig onderneemster en heeft het bedrijf Phyllisofie Consultancy opgericht. Tevens werkt zij parttime bij de Opvoedpoli.

Phyllisofie Consultancy is een adviesbureau dat mensen uit het westen helpt om met niet-westerse mensen om te gaan en hen op een goede manier te begeleiden. Het is gebleken dat extra steun voor mensen met verschillende culturele achtergronden hard nodig is in het onderwijs, zorg en welzijn.

Eigen onderneming

Op de vraag waarom zij bij jeugdzorg wegging, antwoordde ze: ‘’bij jeugdzorg werkte wij volgens een bepaald protocol. Hierin kon ik niet optimaal functioneren’’. Zij merkte dat ze veel meer kon bieden met de extra hulp die ze gaf. Vanuit dat oogpunt besloot zij om voor haarzelf te beginnen. Gedurende haar periode bij jeugdzorg merkte ze dat er toch behoefte was aan extra begeleiding en advies. Dit waren de grondbeginselen voor haar eigen onderneming, Phyllisofie Consultancy

Wat Phylis Döll heeft geholpen is dat zij het netwerken altijd als prioriteit nummer één heeft beschouwd. Dankzij het netwerken hoeft ze voor haar onderneming weinig tot geen reclame te maken. Vanuit deze kring krijgt ze voldoende opdrachten om bestaansrecht te genereren.

Haar motto: Wil je opschieten, loop dan alleen verder. Wil je verder komen, loop dan samen.

Het was een leerzame en inspirerende eerste uitzending. Volgende week dinsdag is er weer een GNR8 liveshow om 14.00 uur, dat is te volgen op www.gnr8.nl/live.

Tot volgende week!

Volg ons nu ook op Facebook en Twitter!