[Haarlem] Media Future week zoekt Talent Partners

Heeft u een mediabedrijf of speelt media een belangrijke rol in uw strategie, dan zijn creatieve mensen een must voor uw bedrijf! Deelname aan de Media Future Week is daarom erg belangrijk. 

In de Media Future week komen 150 derde en vierde jaars toppers van 10 verschillende HBO media opleidingen een week lang samen. Er wordt gewerkt aan de toekomst van de media en de impact hiervan op onze samenleving.

Gedurende deze week dompelen zowel nationale als internationale sprekers, de deelnemers onder in de toekomst van de media. Tevens zijn er verschillende workshops te volgen. De talentvolle studenten die hieraan meedoen worden geselecteerd door hun eigen opleiding.

De mogelijkheid bestaat om uw bedrijf op te geven als Talent of Case partner van de Media Future weekweek van 2012. Als Talent Partner komt u in contact met de 150 talenten en profileert u zich op de arbeidsmarkt als ideale stageplek en werkgever. Als Case Partner wordt daarbovenop uw (bedrijfs)case tijdens de Media Future Week uitgewerkt.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar Media Future week of  kijk naar de partnerpakketen.