Welkom op onze blogpagina! Op deze pagina kun je verschillende blogs vinden geschreven door GNR8 over nieuwe ontwikkelingen in de markt en project updates. Voor meer over achter de schermen tref je vooral op Facebook & Twitter.


 

[ROTTERDAM] Orde op zaken!

In de zomervakantie van 2012 heeft er een grote verhuizing plaatsgevonden. GNR8 is van 4 vestigingen naar 2 vestigingen gegaan, omdat we onszelf vanuit 2 vestigingen beter kunnen oriënteren op de te verrichten werkzaamheden. Dit betekend dat alles wat in Den Haag stond naar Rotterdam is verhuisd en alles wat in Amsterdam stond naar Haarlem is verhuisd.

Aangezien we onszelf liever richten op creatieve opdrachten in plaats van opruimen en schoonmaken stond deze taak als laatste in het rijtje van prioriteiten. Ondanks de welbekende ‘ to do list’ nog niet helemaal afgewerkt was, begon de taak opruimen en schoonmaken als een soort van last op de schouders te overheersen. Zeker bij iemand die van orde en structuur houdt en van orde en structuur konden we tot op 3 dagen terug niet spreken.

Alsof het juiste moment daar was sprong de office manager op, dacht tien minuutjes na over een plan van aanpak en begon met opruimen. Er is een inventarisatie gemaakt van alles wat in het kantoor aanwezig is en alles, maar dan ook alles, is schoon gemaakt.

Nu kunnen we onszelf ongestoord en in alle rust focussen op alle leuke, creatieve opdrachten.

Heerlijk zo’n werkplek!