Welkom op onze blogpagina! Op deze pagina kun je verschillende blogs vinden geschreven door GNR8 over nieuwe ontwikkelingen in de markt en project updates. Voor meer over achter de schermen tref je vooral op Facebook & Twitter.


 

[ROTTERDAM] Dynamic TV

Na een creatieve brainstormsessie hebben we voor Dynamic TV een leuk concept bedacht. Een terugkomend item van dit concept is ‘ De tosti van de week’. Lijkt simpel en dat is het ook... maar het allerbelangrijkste is dat het lekker is. Want tijdens het drukke zaken- of studentenleven is het van groot belang dat je jezelf wel eens beloond met ja ja, je voelt hem al aan komen, een overheerlijk tosti!

Wij gaan met onze topic op Dynamic TV precies vertellen hoe je dat het beste kan doen. Chantal, de officemanager van GNR8 Zuid zal een aantal keer haar bureau en computer inruilen voor een plek achter het aanrecht. Verlangend naar het eindresultaat zal ze de verschillende soorten tosti’s voor de kijker klaar maken, terwijl zij met pen en papier in de hand uiteraard druk mee schrijven.

Als dat geen smullen wordt!