Welkom op onze blogpagina! Op deze pagina kun je verschillende blogs vinden geschreven door GNR8 over nieuwe ontwikkelingen in de markt en project updates. Voor meer over achter de schermen tref je vooral op Facebook & Twitter.


 

[ROTTERDAM] PRESENTEREN IS LEUK!

Edo van Santen. Misschien kennen jullie hem wel. En zo niet? Dan raden wij je bij deze aan, hem snel te ontmoeten.

"Een van de beste presentatietrainers van Nederland”.

Dat zijn de woorden waarmee Edo zichzelf omschrijft nog voordat de workshop begint. En terecht. Wij hebben het meegemaakt. Wij hebben het mogen ervaren. Een workshop presenteren van Edo van Santen. In één woord, geweldig.

Het was een dag vol inspiratie, tips en trucs op het gebied van presenteren.

De dag startte met een, jaja, een presentatie over presenteren. Nu zul je denken, dat presenteren kent iedereen inmiddels wel... Dat leer je al vanaf de basisschool tijdens de welbekende spreekbeurt, waar de ene toen al tegen aan hikte en de ander het veel plezier deed.

Deze theorien hebben we uiteraard niet herhaald. Integendeel. Wat we leerden bij de workshop was gebaseerd op een kijk op presenteren vanuit een totaal ander perspectief. Met stralende ogen van verheldering en een brede glimlach maakte iedereen zijn/haar aantekeningen. Het opende onze ogen en al snel hadden we een andere kijk op presenteren dan dat we jaren lang gehad hebben.

Na de presentatie van Edo gingen we zelf aan de slag. Alles wat we in de paar uren hadden geleerd mochten we nu toepassen in een presentatie die we voor konden bereiden in 5 minuten. Spannend!

Niet verbazend dat de eerste keer niet helemaal soepel verliep, maar uiteraard gingen we met elkaar sprongen vooruit dankzij de geweldige feedback van Edo. Naast het feit dat we onze zenuwen eindelijk leerden te beheersen, begonnen ook onze presentatietechnieken te verbeteren.

Presenteren is leuk!

Na de workshop op vrijdag 26 november is ons leven op het gebied van presenteren door de "people creator" voorgoed veranderd en daar zijn we ontzettend blij mee!

Presentaties, kom maar op!

Edo van Santen, namens het team van GNR8, bedankt voor deze geweldige ervaring!