Welkom op onze blogpagina! Op deze pagina kun je verschillende blogs vinden geschreven door GNR8 over nieuwe ontwikkelingen in de markt en project updates. Voor meer over achter de schermen tref je vooral op Facebook & Twitter.


 

[ROTTERDAM] DAT VOORSPELT VEEL GOEDS

Een creatief bedrijf als GNR8 heeft continu te maken met opdrachtgevers. Opdrachtgevers uit allerlei soorten branches en met ieder hun eigen expertises. Keer op keer ontdekken we nieuwe werelden, waarin we meegenomen worden door onze opdrachtgevers. Een van deze bijzondere werelden is die van Lucky NRG.

Marianne Kemming, beter bekend als Lucky is de eigenaresse van het bedrijf Lucky NRG en is gespecialiseerd in spirituele coaching, begeleiding en esoterische training. Makkelijker gezegd legt Marianne verbinding tussen de spiritualiteit en de praktijk van alledaags.  Een bijzondere wereld waarin ze ons graag mee neemt.

Ondanks dat je, je voor een kennismakingsgesprek eigenlijk compleet moet focussen op het verhaal van de opdrachtgever, spoken er nu plotseling vragen door het hoofd van onze grafische ontwerpers. Ziet ze mijn aura of zal ze mijn toekomst kunnen voorspellen?

Alsof Marianne de gedachtes van onze grafische ontwerpers kan lezen, vat ze de opdracht bij de afsluiting van het gesprek nog kort samen. GNR8 gaat de huidige huisstijl van Lucky NRG in een nieuw jasje stoppen. Een nieuw logo en een nieuwe flyer. Op onze beurt kunnen wij dan voorspellen dat dit ongetwijfeld mooi zal worden!

Hieronder alvast een voorproefje van het nieuwe logo:

 

 

En? Waren onze voorspelling tot zo ver goed of niet!?