Welkom op onze blogpagina! Op deze pagina kun je verschillende blogs vinden geschreven door GNR8 over nieuwe ontwikkelingen in de markt en project updates. Voor meer over achter de schermen tref je vooral op Facebook & Twitter.


 

[ROTTERDAM] Een blauwe sticker, een erkende plek en heel veel trots!

‘Alle erkende leerbedrijven die een stageplek mogen aanbieden aan (v)mbo-leerlingen in de creatieve industrie zijn op genomen in het Register leerbedrijven. Dit is een openbaar register, waarin staat voor welke beroepen bedrijven kunnen opleiden. Handig voor scholen bij het zoeken naar een passend leerbedrijf voor een leerling. Maar ook voor een leerling die zelf een stageplaats zoekt.’ Aldus GOC.

Afgelopen week kregen wij bezoek van Theo van Schoots, bedrijfsadviseur bij GOC. Het bedrijf dat ons, namens Theo; onder het genot van een lekker bakje koffie, woensdagmiddag voor vier jaar lang als erkend leerbedrijf heeft ingeschreven in het Register leerbedrijven. En daar zijn wij trots op!

Zelf wisten we al lang dat GNR8 de ‘place to be’ is voor studenten die zich graag begeven in de wereld van media en communicatie, maar de knalblauwe sticker wat duidt op een erkende leerplek bewijst dit.