Welkom op onze blogpagina! Op deze pagina kun je verschillende blogs vinden geschreven door GNR8 over nieuwe ontwikkelingen in de markt en project updates. Voor meer over achter de schermen tref je vooral op Facebook & Twitter.


 

[Haarlem] Wunderlist, je online to-do-list!

Zoals we wel weten, verandert de online applicatie wereld constant. Steeds nieuwe applicaties voor de computer maar ook voor mobiel, worden ontwikkeld en met die ontwikkelingen willen wij maar al te graag mee gaan. Daarom hier een korte introductie in hét nieuwe ding: Wunderlist.

Wunderlist is een handige applicatie waarbij je taken bij je collega's of bij jezelf kan neerleggen. Het wordt voor iedereen die gelinkt is met de 'list' zichtbaar. Door in je lijsten in Wunderlist te kijken weet je precies wat iemand moet doen en belangrijker, wat jij moet doen. Bij elke taak kan je een korte notitie toevoegen en je kan aangeven wanneer de taak gedaan moet worden. 

`Dit is zo makkelijk. Elke dag kijk je in je Wunderlist en weet je precies wat je taken zijn voor die dag en voor wanneer je het af moet hebben.`

Door het gebruiken van deze applicatie hoef je dus niet meerdere agenda's bij te houden en heb je een plek waar alles gesorteerd staat. Je ziet in één oogopslag waar iedereen mee bezig is en wanneer dat af moet zijn. Dus, ben je wel toe aan een plek waar alles opgeslagen staat, stap dan zeker over op Wunderlist. Klik op het plaatje voor een uitleg op Youtube.