Welkom op onze blogpagina! Op deze pagina kun je verschillende blogs vinden geschreven door GNR8 over nieuwe ontwikkelingen in de markt en project updates. Voor meer over achter de schermen tref je vooral op Facebook & Twitter.


 

[Haarlem] Ga Eens Vreemd!

Lekker 'vreemd gaan' met een heleboel mensen in de Philharmonie in Haarlem. Zelfs zo veel mensen, dat wij gevraagd werden om een livestream op te zetten van de zaal naar de lobby. Er wilden gewoon te veel mensen even fijn met iemand anders zijn.

Natuurlijk bedoelen we hier niet mee dat er boze vriendjes en vriendinnen werden opzij gezet om eens met een ander te kunnen vozen. Maar het draaide allemaal om het netwerken. Gelukkig. 

Bekijk hier het filmpje

Het Ga Eens Vreemd evenement was opgezet door vijf MKB netwerkorganisaties (Netwerk BTB, Netwerk 023, Young MKB Haarlem, MKB Haarlem en Meer Business)  in de omgeving van Haarlem. Er werd gerekend op zo'n 200 á 250 aanmeldingen, maar dat groeide al snel uit tot over de 800. Een groot succes dus! En het was dan ook onze taak om er voor te zorgen dat de presentatie van Hans van Breukelen ook te zien zou zijn buiten de zaal, namelijk in de lobby. Met 800 man in een zaal ging natuurlijk niet passen.

Nadat alles neergezet en aangesloten was konden we van start. En zo ging de avond ook van start. Hans van Breukelen gaf een lange presentatie die wij rechtstreeks in de lobby konden streamen voor de laatkomers. Na dat hij z'n verhaal had gedaan kon het netwerken beginnen. Hetgeen waar de meeste mensen voor waren gekomen.