Welkom op onze blogpagina! Op deze pagina kun je verschillende blogs vinden geschreven door GNR8 over nieuwe ontwikkelingen in de markt en project updates. Voor meer over achter de schermen tref je vooral op Facebook & Twitter.


 

[ROTTERDAM] Het grafisch team gaat lekker!


Wij als creatief team zijn volop bezig met het ontwikkelen van producten en diensten voor onze klanten. Onze grafische vormgevers hebben de afgelopen weken dan ook zeker niet stil gezeten.  Zo zijn zij bezig met verschillende media-uitingen te ontwerpen voor klanten als iFlirts, Lucky NRG en Hogeschool Inholland.

Voor onze klant iFlirts worden de website en de promotieflyers vormgegeven.
iFlirts gaat eyeflirt-events organiseren voor singles om hun netwerk te vergroten en hierbij de kansen te vergroten een potentiële partner te leren kennen. De events zijn afgestemd op doelgroep, waardoor men door deel te nemen in aanraking komt met mensen in dezelfde levensfase en met dezelfde interesses

Voor Hogeschool Inholland zijn diploma-uitnodigingen ontworpen. Deze zal iedere student die zijn diploma heeft gehaald ontvangen.

Lucky NRG, oftewel Marienne Kemming is een spiritueel medium die mensen helpt op zoek te gaan naar antwoorden en advies. De opdracht is om haar huidige logo en brochure in een nieuw modern jasje te stoppen.