Welkom op onze blogpagina! Op deze pagina kun je verschillende blogs vinden geschreven door GNR8 over nieuwe ontwikkelingen in de markt en project updates. Voor meer over achter de schermen tref je vooral op Facebook & Twitter.


 

[ROTTERDAM] GNR8 presents: The GNRD8!

Op dinsdag 30 oktober 2012 vindt de eerste GNRD8 van deze periode plaats. Deze D8 wordt georganiseerd door en voor GNR8 medewerkers en is bedoeld om informatie, kennis en ervaringen uit te wisselen.

Dit doen we geheel in stijl. De eerste GNRD8 van 2012/2013 vindt plaats in Rotterdam en staat geheel in teken van "Old Cinema"!

Locatie Rotterdam wordt omgetoverd in de sfeer van een oude bioscoop. Lights off, it’s show time! Er wordt voor popcorn en voor suikerspinnen gezorgd. En uiteraard sluiten we deze dag af met een interne- netwerkborrel.

Waarom een GNRD8
Deze interne bijeenkomst wordt twee maal per vijf maanden georganiseerd. Het is bedoeld voor de medewerkers en coördinatoren van alle GNR8 locaties.

Het is een bijeenkomst waarop informatie uitgewisseld wordt over de locaties, lopende projecten, opdrachtgevers en potentiële opdrachten. Dit gebeurt in de vorm van een presentatie die per locatie gegeven wordt. Daarnaast worden en tips en tops gedeeld.

Creatieve presentatie
Het is een uitdaging om elke keer iets creatiefs neer te zetten voor de GNRD8. De medewerkers maken er een sport van om elkaar te verassen met een “out of the box” presentatie.

De teams worden aangemoedigd om een creatieve en ludieke presentatie te geven. Iedereen krijgt de mogelijkheid zichzelf en de projecten te presenteren op zijn/haar eigen manier. De meeste creatieve presentatie wordt beloond.