Welkom op onze blogpagina! Op deze pagina kun je verschillende blogs vinden geschreven door GNR8 over nieuwe ontwikkelingen in de markt en project updates. Voor meer over achter de schermen tref je vooral op Facebook & Twitter.


 

[Den Haag] Een nieuw jaar, een nieuwe look!

Wij hebben een nieuwe look! Eind vorig jaar zijn enkele medewerkers van GNR8 bezig geweest met het vernieuwen van de huisstijl van GNR8. Naast de projecten en dagelijkse bezigheden, hebben ze gedurende hun stageperiode tijd besteed aan de uitstraling van GNR8.

Visitekaartje

Naast promotionele t-shirts en posters is er ook een nieuw visitekaartje ontworpen door grafisch vormgever Andy Friebel, vierdejaars student aan het Grafisch Lyceum te Rotterdam. 

De kleuren van het GNR8 logo zwart, blauw en wit stonden centraal bij het ontwerpen van de huisstijl. Er is gekozen voor een strakke maar toch speelse uitstraling.

Wervingposter

De poster is ontworpen door onze grafische vormgever Astrid Oost, net als Andy is zij student aan het Grafisch Lyceum te Rotterdam. De poster heeft als doel het werven van Communicatie- en MEM studenten voor een uitdagende stage bij GNR8! De posters hangen momenteel aan de muur op meerdere locaties van Hogeschool Inholland! Voor meer info over Andy en Astrid, kijk hier!

GNR8 T-shirts

De T-shirts zullen tijdens evenementen gedragen worden door medewerkers van GNR8. Het T-shirt is niet voorzien van het traditionele logo, er is ditmaal gekozen voor een alternatief. Als medewerker ben je tijdens evenementen constant bezig. Aan het genereren, zeg maar.

(Generating..) Vandaar het ontwerp met de laadbalk in combinatie met de tekst GNR8ing.

De website van GNR8 zal binnenkort ook een metamorfose ondergaan, geheel in de nieuwe stijl.

Als het gezegde waar is dat een beeld meer zegt dan duizend woorden, zal de boodschap achter deze uitingen ongetwijfeld overkomen!

Wij zijn erg blij met de vernieuwde huisstijl! Laat ons weten wat je ervan vind!