Welkom op onze blogpagina! Op deze pagina kun je verschillende blogs vinden geschreven door GNR8 over nieuwe ontwikkelingen in de markt en project updates. Voor meer over achter de schermen tref je vooral op Facebook & Twitter.


 

[ROTTERDAM] CHA CHA LOU vs BRETT SMITS

Hey, leuk dat je er bent!

Deze exotisch-Aziatische dames zijn de nieuwe productieleiders van GNR8 locatie Rotterdam en vormen een team dat elkaar goed aanvult. Cha Cha is de rust zichzelf en Brett het ADHD-type van het duo. Samen hebben zij al leuke ideeën voor de twee AV-productieteams die zij gaan aansturen. Deze teams gaan zij aankomende weken voorbereiden en klaarstomen voor de stressvolle, maar vooral leuke periode!

Cha Cha (links) en Brett (rechts) representen het zuiden en willen laten zien wat girl power is. Productie zal niet langer met alleen guys geassocieerd worden. De geslaagde kick-off op locatie Haarlem heeft het duo geënthousiasmeerd en voorbereid op de harde productie wereld. Buiten de productie om, gaan zij zich ook focussen op nevenactiviteiten, zoals creatief conceptdenken en het netwerk en de naamsbekendheid van GNR8 vergroten.

See you at Twitter, tweet ons op @GNR8media.

Blog out!

Brett Smits & Cha Cha Lou