Welkom op onze blogpagina! Op deze pagina kun je verschillende blogs vinden geschreven door GNR8 over nieuwe ontwikkelingen in de markt en project updates. Voor meer over achter de schermen tref je vooral op Facebook & Twitter.


 

[Amsterdam] #Introductie ToM!

Hallo Allemaal,

Ik ben Tom Stemerding, 20 jaar oud(bijna 21:) 1 Oktober) en vierdejaars Media Technologie student op het Media College van Amsterdam.

Het afgelopen half jaar heb ik ook al stage gelopen bij GNR8, alleen dan in het Kantoor van Haarlem. Daar heb ik voornamelijk aan het project: Festival Zango gewerkt dat is een Zang en Tango evenement dat geloof ik nu ongeveer plaats vind. Ik heb hier een website voor gemaakt, nou ja in Wordpress gezet en die kun je hier bewonderen: http://www.zango.nl. Ik vond het bij GNR8 zo leuk dat ik nu in Amsterdam zit.

Deze 5 maanden dat ik stage ga lopen, zal ik voornamelijk aan een project werken voor een kinderboek lancering samen met nog 3 Collega’s : Dennis,Manon en Warisha. En ik doe ook nog een klein side-project voor het IFUIS samen met Galya.

En ik als laats hoop ik natuurlijk dat ik mijn collega’s in Amsterdam en natuurlijk ook in de andere kantoren kan helpen met wat dan ook , maar denk vooral met technische hulp.

Groeten Tom