[Rotterdam] #Introductie Ciao, ik ben Maurizio!

Een hele goede middag,

Mijn naam is Maurizio Barberio, 20 jaar oud en tweedejaars MEM-student. Waarschijnlijk vraagt u zich af wat een tweedejaars student bij GNR8 doet, want dit is niet gebruikelijk. Dat klopt. 

Afgelopen halfjaar heb ik “gewerkt” in het leerwerkbedrijf van mijn opleiding, NEWb Rotterdam. Binnen dit leerwerkbedrijf heb ik de functie van General Manager van het Studenten Management Team vervuld. Gedurende deze periode heb ik projectgroepen begeleid, presentaties gegeven, planningen gemaakt en nog veel meer. Tijdens deze periode ben ik mijzelf meer bewust geworden van mijn ambities en welke richting ik op wil.

Mijn ambities liggen bij managen, coachen en begeleiden. Zoals u zult begrijpen, is het niet gebruikelijk om als 20-jarige student te managen binnen een organisatie. Mede daarom ben ik erg blij met de mogelijkheid die Joke van den Oever mij heeft geboden om deze vaardigheden uit te breiden en meer ervaring op te doen in de creatieve industrie. 

De komende periode wil ik mij focussen op het professionaliseren van een organisatie. Tijdens mijn anderhalve dag, die ik wekelijks bij GNR8 Rotterdam door zal brengen, wil ik mij zoveel mogelijk inzetten om dingen te leren, maar anderzijds ook een aanvulling zijn voor GNR8 en de ontwikkeling van het bedrijf.

Ten slotte hoop ik mijn collega’s te kunnen ondersteunen met de verschillende projecten. Om een voorbeeld te noemen: aanstaande donderdag zal ik ondersteunen op het evenement PICNIC, een project waarbij GNR8Live een liveshow gaat realiseren en verslag gaat doen vanaf dit evenement.

Ciao,

Maurizio