[Haarlem] Design Management Europe Award 2011

Blinkt uw bedrijf uit in design management? Dan is dit uw kans om hiervoor internationale waardering en aandacht te krijgen! Bedrijven en organisaties in heel Europa worden uitgedaagd zich op te geven voor de vijfde editie van de Design Management Europe Award. Laat zien hoe design is verweven in uw bedrijfsstrategie, management en processen en maak kans op de DME Award 2011!

 

DME Award?
De DME Award is niet de zoveelste design award. Het is een zakelijke onderscheiding die erkenning geeft aan de toepassing van design bij het behalen en verbeteren van (commerciële) resultaten. Design is één van de krachtigste middelen als het gaat om innovatie en (commerciële) groei in Europa en speelt derhalve een belangrijke rol in een succesvolle bedrijfsvoering.

Hoe maak ik kans?
Ga naar de website en klik naar de DME Award 2011-sectie. Hier vindt u alle informatie en de instructies voor deelname. U vult vervolgens een vragenlijst in en uploadt een poster (business case) die laat zien hoe design is verweven in uw organisatie. De deadline voor het indienen van uw business case is 24 juni 2011. Dit jaar vindt de uitreiking van de awards plaats in Tallinn, Estonia. We zien uit naar uw deelname en hopen op een sterke Nederlandse vertegenwoordiging in deze editie van de DME Award!

U kunt ons ook volgen op:
twitter

facebook

Wie gingen u voor?
Nederlandse kandidaten en winnaars afgelopen edities DME Award, waaronder: VacuVin, Royal VKB, Trespa, SenzUmbrellas, Venrooy Cable Equipment, Nlisis, VanMoof, City Roofs, Rabobank, Vlisco, Getronics, Achmea, TNT Post en de Gemeente Amsterdam.