Welkom op onze blogpagina! Op deze pagina kun je verschillende blogs vinden geschreven door GNR8 over nieuwe ontwikkelingen in de markt en project updates. Voor meer over achter de schermen tref je vooral op Facebook & Twitter.


 

[Haarlem] SpinAward young talent

'Het stimuleren van creativiteit (en daardoor effectiviteit) in interactieve communcatie.' (stichting SpinAwards)

 Deelnemers Fontys Tilburg

De SpinAwards zijn de grootste jaarprijzen in Nederland voor creativiteit in interactieve communicatie. Speciaal voor jonge talenten is de SpinAward Best young talent opgericht. Iedereen die studeert aan een nieuwe media-, design- of communicatie opleiding kan daaraan meedoen. Het is DE kans om je beste werk te laten zien aan professionals uit de creatieve industrie.

Het GNR8 live team is, op woensdag 2 maart, op pad gegaan naar de Fontys Hogeschool in Tilburg om voorronde 1 van de SpinAwards voor jong talent te filmen. Een kleine setting waarin een viertal studentengroepen hun idee in een pitch voor hebben kunnen leggen aan de vakkundige jury, die op haar beurt de genomineerden koos.

De komende voorrondes zullen zijn op dinsdag 8 maart op de Hogeschool van Amsterdam en op woensdag 16 maart op de Hogeschool van Arnhem, waar ook studenten van de Hogeschool van Nijmegen hun ideeën zullen presenteren.

De SpinAwards Night, die gehouden wordt op donderdag 7 april in de Westergasfabriek te Amsterdam, is de avond waarop het dan allemaal gaat gebeuren. Hier worden de winnaars van de zilveren en gouden SpinAwards bekend gemaakt. De crème de la crème van de industrie is daar aanwezig, dus het wordt een heus spektakel!

GNR8 wenst alle deelnemers heel veel succes!