Welkom op onze blogpagina! Op deze pagina kun je verschillende blogs vinden geschreven door GNR8 over nieuwe ontwikkelingen in de markt en project updates. Voor meer over achter de schermen tref je vooral op Facebook & Twitter.


 

[Haarlem] Nieuwe editie INteract!

27 april a.s. is het weer zover!!

INteract is een gratis evenement dat de creatieve media industrie in de regio Haarlem samenbrengt. Maar weinig evenementen brengen zo een uiteenlopende doelgroep met overeenkomstige interesse bijeen. Startende ondernemers, studenten, docenten en het bedrijfsleven komen samen bij Interact.

Door middel van sessies met verschillende instapniveaus worden diverse items behandeld. Men kan zich voor iedere sessie inschrijven, via de gnr8.nl, voor verschillende workshops. Zo worden er workshops gegeven in het runnen van een innovatielab voor startende ondernemers, een kennisdeling over het maken van een eigen webdesign, bloggen en de hoe men zijn of haar online aanwezigheid kan vergroten en analyseren. Daarnaast is er voor de geïnteresseerden in live televisie een workshop over ons eigen paradepaardje, GNR8 live.

De sessies worden tweemaal aangeboden en zullen worden opgevolgd door een borrel welke in samenwerking met Netwerk023 wordt gehouden. De mogelijkheid en plek om te netwerken bij uitstek!

 

Schrijf u nu in via deze link!!