Welkom op onze blogpagina! Op deze pagina kun je verschillende blogs vinden geschreven door GNR8 over nieuwe ontwikkelingen in de markt en project updates. Voor meer over achter de schermen tref je vooral op Facebook & Twitter.


 

[Rotterdam] Eerste editie van Upgrade Welzijn

Vorige week zijn wij met een team van zes man sterk naar Tiel afgereisd waar de eerste editie het evenement Upgrade Welzijn plaatsvond.  Upgrade Welzijn is een initiatief van Anneke Krakers en heeft als doel welzijnsmedewerkers te inspireren en te motiveren, zodat ze er weer hard tegenaan kunnen gaan. Het evenement vond plaats in de schouwburg op het Agnietenhof in Tiel.

GNR8 was aanwezig om de sprekers en de workshops op camera vast te leggen voor een sfeerimpressie. Ook werden bezoekers van het evenement geinterviewd en gevraagd naar hun indrukken van de dag.

Om een uur ging het evenement van start, toen niemand minder dan Jack de Vries het woord nam tijdens de opening. De Vries gaf een lezing over reputatiemanagement. Hierin werd onder andere de kant van social media belicht, deze speelt een grote rol. De Vries heeft enige zelfspot in zijn lezing verwerkt, zo haalde hij zijn affaire naar voren, die breed in de pers is uitgemeten. "Als je als vrouw met mij op de foto gaat, kijk dan niet vreemd op als je de volgende dag mijn nieuwe vlam genoemd wordt."

De dag stond bol van leuke, maar vooral interessante workshops aangeboden door de experts uit de wereld van welzijn, communicatie en marketing. Van twitteren, kleurenadviezen, fotoshoots, naar workshops "Hoe je je het beste kunt presenteren". Van tevoren kon je je opgeven voor een workshop, maar als  je liever wilde meedoen aan een van de activiteiten uit het randprogramma, was dat geen probleem.

 De avond werd afgesloten met de uitreiking van de eerste Pitch Award. Drie deelnemers streden tegen elkaar om de beste pitch. In een korte presentatie van slechts enkele zinnen moesten zij hun boodschap op orginele en pakkende wijze voordragen. De winnares ontving naast  een luid applaus een iPad.

 

 

Vervolgens was er een borrel waar de gasten  met de experts konden kletsen. Met een hapje en een drankje in de hand, leende de borrel zich uitstekend om te netwerken.