Welkom op onze blogpagina! Op deze pagina kun je verschillende blogs vinden geschreven door GNR8 over nieuwe ontwikkelingen in de markt en project updates. Voor meer over achter de schermen tref je vooral op Facebook & Twitter.


 

[Den Haag] Project: David & Luna

GNR8 heeft deze periode voor opdrachtgever David & Luna diverse werkzaamheden uitgevoerd! 

David & Luna

David & Luna is een jong bedrijf dat duurzame kindermeubels en –accessoires verkoopt via   de webshop. De filosofie van het bedrijf is “ Wat goed is voor je kinderen.. moet ook goed zijn voor de rest van de wereld.” De producten zijn jong, hip, vernieuwend en een tikje brutaal. Neem een kijkje op de website

GNR8 heeft een opdracht uitgevoerd met betrekking tot de grafische vormgeving van de webshop en eventuele aanpassingen qua functionaliteit van de website.

Zid Zid

Zid Zid is een merk dat exclusief door David & Luna verkocht wordt. De producten worden in Marrakech, Marokko gemaakt. De gehele productlijn is een mix van oud en nieuw, traditioneel en trendy. De producent heeft fairtrade en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan, zo worden er eerlijke lonen betaalt aan de mensen die de producten maken en wordt er gebruik gemaakt van gerecyclede materialen.

Een van onze grafisch vormgevers heeft de nieuwe mailingpagina van het merk Zid Zid vormgegeven. De mailing zal naar de wholesale retailers gestuurd worden om de producten van Zid Zid te promoten. Naast de mailing is er ook gewerkt aan de productpagina van Zid Zid.

Behalve de aanpassingen in de grafische vormgeving van de pagina's is er gewerkt aan het vergroten van de functionaliteit van de website. Het uitgangspunt hiervan is de gebruiksvriendelijkheid van de website geweest.

De site moet gemakkelijk zijn in het gebruik door de virtuele klanten van David & Luna. Denk hierbij aan toepassingen als de "winkelwagen" en de mogelijkheden tot betaling.Er is met groot enthousiasme gewerkt aan de opdracht! De resultaten zijn een prima weerspiegeling van de visie van de opdrachtgever geworden!