Welkom op onze blogpagina! Op deze pagina kun je verschillende blogs vinden geschreven door GNR8 over nieuwe ontwikkelingen in de markt en project updates. Voor meer over achter de schermen tref je vooral op Facebook & Twitter.


 

[Den Haag] Butterfly Works & GetH2O!

Gisteren namen collega’s Elise en Cha Cha van GNR8 deel aan een brainstormsessie van het bedrijf Butterfly Works.

Naast GNR8 waren ook de volgende bedrijven aanwezig bij de brainstorm van Butterfly Works:

NCDO

BOP Innovation Center

Upact

Young in Prison

NJR Het Bureau

Elke bedrijf had zijn eigen specialisatie en door ons bij elkaar te zetten hoopten we tijdens de brainstorm een aantal mooie concepten te kunnen bedenken.

We begonnen met een opwarmingsspel waarbij we allemaal over onszelf twee  waarheden en een leugen moesten opschrijven. Vervolgens moesten we rondlopen en kijken of we bij de ander de leugen konden ontrafelen.

Daarna werden we geïnformeerd over het GetH2O spel dat Butterfly Works online bekend wil gaan maken in Nederland onder 100.000 jongeren tussen de 15 en de 18 jaar. Met als uiteindelijke doel de jongeren bewust maken van de stedelijke problematiek in ontwikkelingslanden zoals: waterschaarste, werkloosheid en gebrek aan veiligheid.

Nadat we geïnformeerd waren, werden we verdeeld in drie groepen en gingen we brainstormen over de ideeën. Na de brainstorm werd er een concept per groep op papier gezet en gepresenteerd aan de andere  groepen.

Of er wat zal worden gedaan met de ideeën van deze avond weten we nog niet, het was in ieder geval een hele leuke ervaring om eens een brainstorm van een ander bedrijf mee te mogen maken met mensen die beschikten over verschillende expertises.