Welkom op onze blogpagina! Op deze pagina kun je verschillende blogs vinden geschreven door GNR8 over nieuwe ontwikkelingen in de markt en project updates. Voor meer over achter de schermen tref je vooral op Facebook & Twitter.


 

[Rotterdam] AV team Rotterdam & Shoot Me Film Festival!

Vandaag zal de productie van het Shoot Me Film Festival van start gaan.

"Het Shoot Me Film & Music Festival is het enige meerdaagse filmfestival in de stad Den Haag dat independent films, vaak in combinatie met live muziek, op bijzondere locaties aan een breed en jong publiek brengt. De internationale selectie van documentaires, speelfilms en experimentele films is uniek en veelal niet in de reguliere filmzalen te zien.

Shoot Me Film & Music Festival wil een alternatieve blik op de wereld bieden en algemeen geaccepteerde waarheden op andere manieren benaderen. Elk jaar selecteert het festival i.s.m. een vakkundige jury relevante films uit het internationale independent filmcircuit, films die de potentie kunnen hebben om een betekenisvolle indruk achter te laten bij de bezoeker.

Het Shoot Me Film & Music Festival vindt elk jaar plaats in oktober. In 2011 is de 7e editie van Shoot Me van 7 t/m 16 oktober, op de BINK36 in Den Haag." (shoot me)

Bekijk ook de website: http://www.shoot-me.nl/en

Het AV team van Rotterdam zal elke dag gerichte shots gaan maken van de hoogtepunten van het festival. Het Thema waar we vandaag mee gaan beginnen is ‘ Brooklyn.’

Waar moet je dan aan denken als ik zeg Brooklyn?

Denk aan een drive-in cinema, waarbij er op grote schermen films worden afgespeeld en waarvan je het geluid op een radiozender kunt horen vanuit je auto.

Er zal live jazz muziek gespeeld worden, een blacklight party plaatsvinden met een hoelahoepende danseres, een skatecompetition en nog heel veel meer!

Hebben wij van de productie er zin in???

JA!

Jullie worden op de hoogte gehouden.