Welkom op onze blogpagina! Op deze pagina kun je verschillende blogs vinden geschreven door GNR8 over nieuwe ontwikkelingen in de markt en project updates. Voor meer over achter de schermen tref je vooral op Facebook & Twitter.


 

[GNR8] Wedden dat wij er waren?!

Onofficieel teamuitje


Gister hebben wij de opnames van “Wedden dat ik het kan” vanuit Studio Baarn bijgewoond.

Wij namen plaats op de tribune, de set was prachtig! Een gastheer instrueerde ons om te klappen en te juichen op zijn teken, de blaren staan op onze handen..

Show

In “Wedden dat ik het kan” verschijnen iedere week kandidaten die een bijzondere weddenschap aangaan.  Jeroen van der Boom presenteert het programma met groot enthousiasme. De show wil het nostalgische zaterdag avondshow-gevoel terug op de buis brengen.                         

Jarige Job

Medewerkster Louise viel met haar neus in de boter, zij was jarig en mocht van niemand minder dan Jeroen van der Boom felicitaties in ontvangst nemen. Er is toch geen beter verjaardagscadeau?!

Christian Dior

Tijdens de opnames hadden sommigen meer oog voor de schoenen die de presentator droeg, dan de presentator zelf. Tijdens een fotomomentje met hem vroegen wij hem welk merk schoeisel hij droeg. Hierop wist hij niet direct antwoord te geven en  hij moest zijn schoenen nader bekijken. “Dior... dus het ging je alleen om de schoenen”. Hij was 'not amused'.. wij wel!De uitzending zal op 12 november aanstaande uitgezonden worden op SBS6!