Welkom op onze blogpagina! Op deze pagina kun je verschillende blogs vinden geschreven door GNR8 over nieuwe ontwikkelingen in de markt en project updates. Voor meer over achter de schermen tref je vooral op Facebook & Twitter.


 

[Den Haag] So you think can you pitch?

HELP!! Een pitch!

Door een goede voorbereiding, een sterke pitch en vooraf oefenen kun je het gevoel van paniek tegengaan. “ Een goede voorbereiding is het halve werk”. Het is een cliché, maar niet minder waar.  Wij kregen de opdracht om een pitch te houden waarbij wij ons van onze beste kant laten zien voor twee potentiële opdrachtgevers.

GNR8 heeft de oprichters van de website David & Luna en de European brandmanager van het merk K-Swiss op de koffie uitgenodigd op de locatie Rotterdam.

K-Swiss

K-Swiss behoort tot een van de grotere sportschoenmerken en is een begrip in de sportwereld. Het bedrijf is 1966 in Los Angeles opgericht door twee Zwitserse broers. Het hoofdkantoor van K-Swiss Europa zit in Haarlem.

David & Luna

David & Luna is een jong bedrijf dat duurzame kindermeubels en –accessoires verkoopt.  De filosofie van het bedrijf is “ Wat goed is voor je kinderen.. moet ook goed zijn voor de rest van de wereld”. Denk niet meteen aan een “ geitenwollen sokken-fairtrade-winkel” want dat is absoluut niet het geval. De meubels en accessoires zijn hip en trendy. Bekijk hier de collectie van David & Luna

 Van alle markten thuis

Vooraf aan de pitches is een efficiënte tafelindeling gemaakt, deze had veel weg van een kleine markt. Op de tafels heeft iedere medewerker zijn waar uitgestald.  Als ware koopjesjagers bekeken de opdrachtgevers de “marktkramen” die wij hebben geïnstalleerd. Iedere “ koopman” had zijn eigen verhaal, interesses en specialiteiten op het gebied van media en communicatie.

De kraam van de grafische vormgevingstudenten lag vol met oogstrelend en inspirerend materiaal zoalsproductverpakkingen, flyers en ander prachtig gestileerd drukwerk.

De productieleiders van de AV-Teams vertelden openhartig over hun passie voor het produceren van filmpjes voor klanten, de communicatiemedewerkers toonden concepten voor de huisstijl van GNR8 en vertelden over de projecten waar zij aan werken.

 

Kortom; de medewerkers van GNR8 Zuid hebben laten zien hoeveel talent het in huis heeft!