[Haarlem] Tweede uitzending InTune tijdens Show & Share

Tijdens Show & Share op 25 januari is de tweede uitzending van InTune. Dit betekent weer een uur lang openhartige interviews over Inholland, onze toekomst en een nieuwe manier van samenwerken. Hoofdgast is docent Guillaume Velu, de geestelijk vader van de minor Expeditie InBrazilië.

Ook Ben Tiggelaar, keynotespreker tijdens Show & Share, schuift als gast aan bij InTune. Deze onafhankelijk onderzoeker, schrijver en trainer helpt mensen hun dromen om te zetten in actie. Vanaf 2000 veroverde Ben met maar liefst drie verschillende boeken de nummer één positie in de management top 10. Bens bekendste boek heet Dromen, Durven, Doen en gaat over effectief zelfmanagement.


Video chat rooms at Ustream

    
De uitzending bijwonen

De uitzending van InTune vindt plaats van 15.00 tot 16.00 uur in de boardroom van Inholland Haarlem, tijdens Show & Share. De presentatie is in handen van radiodocent Sieb Kroeske.

Prijsvraag

Tijdens de uitzending is het belangrijk goed te blijven luisteren, want de volgende prijsvraag wordt beantwoord door de hoofdgast Guillaume Velu:

'Hoeveel kilometer gaan de 30 studenten dit voorjaar in Brazilië afleggen tijdens de Expeditie InBrazilië?'

Hoor jij het juiste antwoord tijdens de uitzending? Mail het antwoord dan naar intune@inholland.nl of Yammer het antwoord zo snel mogelijk. De winnaar krijgt de InTune vintage radio met InTune poloshirt. De winnaar wordt aan het einde van de uitzending bekend gemaak.