Welkom op onze blogpagina! Op deze pagina kun je verschillende blogs vinden geschreven door GNR8 over nieuwe ontwikkelingen in de markt en project updates. Voor meer over achter de schermen tref je vooral op Facebook & Twitter.


 

[GNR8 Amsterdam] Blog week 39

Maandag:
De promotiefilm is bijna af, vandaag zijn we verder gegaan aan de montage en verder gegaan aan de voorbereidingen voor Picnic.

Dinsdag:
Tijd voor een inventarisatie! Omdat er veel nieuwe apparatuur geleverd is, is het nodig een nieuwe inventarislijst samen te stellen. Na het inventariseren zijn we verder gegaan aan de promotiefilm, vooral het filmen en het animeren is goed gegaan. Vandaag hebben we ons ook bezig gehouden met het voorbereiden van Picnic. Alle taken en rollen zijn verdeeld en we hebben de filmapparatuur gecheckt. Tevens heeft iedereen een GNR8 T-shirt in zijn maat gekregen.


Woensdag (dag 1 van Picnic):
Voor ons allemaal (behalve Jolijn) is dit de eerste keer dat we Picnic bezoeken. We spreken om 9 uur 's ochtends bij GNR8 Amsterdam af om alle spullen te pakken en nog een kopje koffie te drinken en dan op naar de Westergasfabriek! Buiten bij dit evenement hadden wij een grote rode Engelse dubbeldekkerbus van waaruit wij live verslag uitbrachten. Binnen in de gashouder was het echte evenement en wat een mensen overal. Alles ziet er zo gaaf uit en we zijn gelijk begonnen met het interviewen en filmen van ondernemers. Rond de middag zijn we gezellig met zijn allen gaan lunchen en hebben wij de liveshow van GNR8 Haarlem te bekeken.
Dag 1 was al echt geweldig dus komende 2 dagen kan alleen maar beter worden!

Donderdag (dag 2 van Picnic ):
Er werd ons verteld dat donderdag meestal de leukste dag van Picnic is. Ook omdat 's avonds een feest is in de gashouder is (Picnic at night). We hebben deze dag veel gefilmd en interviews gehouden. We hebben o.a. de mensen gesproken en geïnterviewd van De postcodeloterij, Vodafone, UPC, Microsoft, KvK etc. Vandaag was daarom voor ons ook een goede dag wat betreft de productie. Uiteindelijk hebben we dag afgesloten met Picnic at night.

Vrijdag (dag 3 van Picnic):
Deze dag moesten we weer flink aan de slag. We moesten alle laatste interviews en verslagleggingen afronden.  Rond 3 uur was het tijd om te verzamelen en alles weer in te pakken, nog even wat bestanden overzetten en alles checken voor de zekerheid. Rond 4 uur zijn we met onze groep in de auto van Maarten gestapt om alle apparatuur in Amsterdam af te leveren. Wij waren het er allemaal wel over eens dat Picnic zeker voor herhaling vatbaar is en hopelijk mogen we ooit nog een keer dit geweldige evenement meemaken!

''Iedereen van gnr8 Haarlem onwijs bedankt voor jullie support tijdens Picnic, het helpen met de apparatuur, de gezelligheid kortom zonder jullie was het zeker niet zo geweldig geweest!''