[Event] BACK 2 SCHOOL

Donderdag 24 juni organiseren Syntens, CCAA en het Doe-het-niet-zelf Platform, in kader van het project Nieuwe Energie op de Creatieve As en LiveWire, een Doe-het-niet-zelf middag in Haarlem voor creatieve ondernemers die elkaar willen helpen.

Programma

  • 10:00 uur - Kom naar binnen
  • 10:30 uur - Welkom, uitleg, start!
  • 11:00 uur - Ondernemers werken voor elkaar
  • 13:00 uur - Lunch
  • 14:00 uur - Pitchtraining
  • 15:00 uur - Presentaties door deelnemers
  • 16:00 uur - Netwerkborrel

Pitchtraining
Volg de pitchtraining en leer hoe je jezelf het best kunt presenteren. Ook al heb je een visitekaartje, heb je een website (én Facebook, én Youtube, én Slideshare, én Twitter) en heb je je boekhouding op orde, vaak is het doorslaggevend om jezelf in een korte tijd neer te kunnen zetten. Voor een potentiële klant die je bijvoorbeeld in de lift, supermarkt of het café tegen komt. In 3 minuten kan je een indruk maken. Of niet. En waar kan je dit beter leren dan op school? We gaat terug naar de schoolbanken! Ouwerwets gezellig!

Stand-up presentatie
Klim op de zeepkist en oefen je presentatie. Na de pitchtraining mag iedereen een spreekbeurt geven. Ook als je de pitchtraining niet hebt gevolgd. Iedereen kan iets over zijn/haar vak vertellen in een stand-up presentatie van 3 minuten. Wat zijn de fijne kneepjes van het vak? Wat moet je weten, wat moet je doen, wie wil je kennen, etc…

Laat je inspireren: DHNZ Zaanstad, DHNZ Almere, DHNZ Hilversum en DHNZ Amsterdam.


WANNEER: Donderdag 24 juni 2010, aansluitend een netwerkborrel met hap.
WAAR: Harlem Legacy, Generaal de la Reijstraat 6 in Haarlem.
HOE: Deelname is gratis. Vul het formulier in op www.ccaa.nl/aanmeldenDHNZHaarlem
Vertel ons welke klus je wilt laten doen. Waar wil je iemand mee helpen? Ontwerp, website, drukwerk, fotografie, organisatie, programmeren, business tips, brainstormen, teksten, van alles. Bovendien zijn er experts die gratis advies geven op het gebied van bedrijfsvoering, copyright, belasting, etc.

Tot dan!
Uw matchmakers: Marcel van der Drift, Arnoud van den Heuvel, Martijn van Gogh, Juully Ruyters, Lisanne Wisse, René Koolhaas en Tjarda de Haan.