[GNR8 Amsterdam] Blog week 43

GNR8 Amsterdam 
25 Oktober 2010 
Blog van 18 Oktober t/m 22 Oktober 2010 


Maandag begonnen we op GNR8 Haarlem voor een overleg over de website voor het communicatie project. Hier gingen wij met onze projectgroep aan de slag behalve Max want hij had toen een vrije dag opgenomen. Wij hebben vergaderd over de website en de huisstijl van de nieuwe logo designs. Het was een goede productieve dag en uiteindelijk zijn wij daar gebleven om kennis te maken met “Squarespace”. Dit is een website waarop je op een eenvoudige manier zelf websites kan maken.
De dag daarna waren wij weer op de thuislocatie in Amsterdam, iedereen ging verder met de projecten “Communicatie” en “International touchscreen”. Die middag kwam Terence van het bedrijf “ Helemaal loos” langs, hij is gespecialiseerd in filmen en editen en heeft het camerateam hierover wat meer geleerd. Deze kennis kunnen zij dan weer toepassen op het MIXM 
evenement dat donderdag 28 oktober gaat plaatsvinden. Woensdag begon rustig en later op de middag kwamen alle coördinatoren van de GNR8 locaties bij elkaar in Amsterdam om te vergaderen, dit ging onder andere over de logo’s. Uiteindelijk is er een ontwerp uitgekozen namelijk die van Joris! Super hij heeft gezorgd voor een totaal nieuw logo en ik denk dat we allemaal erg trots op hem mogen zijn! De middag daarop volgde rustig, er werd veel geprint en vergaderd.

Donderdag ochtend begon ook rustig en alles ging z’n gangetje. Later in de middag hebben wij met het personeel van Amsterdam besloten om net als in Haarlem gezamenlijk de lunch te halen. Hierna hebben wij me zijn allen geluncht en dit was erg gezellig. De rest van de middag heeft ieder team vergaderd, zo heeft het communicatieteam een overzicht gekregen van alle social networks waar wij nu al lid van zijn en hoe we deze moeten onderhouden. We hebben het logo aangepast zodat alles weer up to date is. Vrijdag zijn wij verder gegaan met de voorbereiding voor MIXM. In de planning stond alvast proef te draaien voor het evenement maar wegens andere bezigheden hadden wij dit verplaatst naar maandag.
Liefs , Zubayda