[Aankondiging] Breakingout09, netwerk event voor startende en groeiende ondernemers + Kortingsactie!

Breaking Out 2009

Hét netwerkevenement voor startende en groeiende ondernemers vindt dit jaar plaats op donderdag 4 juni 2009. Een dag om contacten te leggen en inspiratie op te doen, samen met honderden andere ondernemers. Op deze unieke dag kun jij je laten inspireren en stimuleren door grote ondernemers in Nederland. Na een geslaagd jaar in Den Haag reizen we komend jaar door naar Amsterdam. In samenwerking met CASE (Center for Amsterdam Schools of Entrepeneurship Case (samenwerking UVA, VU, INHOLLAND A'dam, Hogeschool Amsterdam en met partners als KvK Amsterdam, Kenniskring, Topstad A'dam, Jong MKB) zullen we Breaking Out 2009 op de Universiteit van Amsterdam houden.

Alles draait om jou!

Breaking Out 2009 wordt een dag waarop goede ideeën daadwerkelijk een kans krijgen en er eindelijk een moment is voor vragen. Tijdens het plenair programma geven topondernemers hun Gouden Tips. Daarnaast kunnen jonge ondernemers in totaal 3 sessies volgen met doorgewinterde ondernemers, die graag met hen op een ongedwongen wijze kennis maken en die hen kunnen coachen. Met specifieke persoonlijke vragen kunnen de deelnemers tijdens de 'Aan tafel met' sessies bij de topondernemers terecht. Diverse interessante organisaties hebben een Meeting Point tijdens het evenement, waar volop netwerkmogelijkheden worden geboden.

Letop :)

  • Voor leden van Netwerk023.nl is er een 50% kortingsactie. Wil je hiervan gebruik maken stuur dan een email naar info [at] breakingoutcongres.nl, met als onderwerp "Netwerk023 - Breakingout09"
  • Zie hier welke Netwerk023 leden ook naar het congres gaan!