[Google Analytics] Checklist! Via FrankWatching.nl

Binnen GNR8, Tvents & Netwerk023 gebruiken Google analytics om bezoekers aantallen bij de houden, de impact van campagnes te monitoren etc.

Het bijhouden van stats is een kans waarvan ik denk dat veel bedrijven de mogelijkheden nog maar net ontdekken. Google heeft de API van Google Analytics vrij gegeven, dit biedt de mogelijkheid voor ontwikkelaars om eigen applicaties te ontwikkelen die gebruik maken van de GA Data!

FrankWatching.nl heeft een artikel geschreven om je te helpen beginnen met GA, geschikt voor beginners en ervaren gebruikers. 

Ik raad het voor iedereen die geïnteresseerd is in het gebruik van Google Analytics!

Lees meer: 

Google kwam onlangs, begin april, met een online checklist voor Google Analytics. Een zeer handige overzichtstool voor zowel de beginner als de gevorderde Analytics gebruiker. Het loopt uiteen van het installeren van de tracking code tot en met het opzetten van doelen en het meten van Flash. Kortom, erg handig als je gaat starten met Analytics of om eens goed te kijken of je Google Analytics op dit moment optimaal benut.

De checklist bestaat uit verschillende rubrieken en elk punt in een rubriek bevat links naar informatiebronnen en video´s om het betreffende onderwerp uitgebreid te bekijken en na te lezen

Via: FrankWatching.nl