[ICT Delta] Aankondiging live verslag 14:00 uur

Dinsdag 12 mei vindt in Utrecht ICTDelta plaats, het jaarlijkse event dat wetenschap, bedrijfsleven en overheid bij elkaar brengt om de toekomst van ICT-onderzoek in Nederland te bespreken en TVents is erbij! ICTRegie zal tijdens deze bijeenkomst ICT2030.nl, een manifest voor ICT beleid in Nederland, aanbieden aan de Minister van Economische Zaken, Maria van der Hoeven. Ook maakt zij de genomineerden voor de ICTRegie Award bekend. Tijdens ICTDelta is er ook een starters- en innovatiemarkt en worden er interessante demo’s van baanbrekende ICT-projecten getoond.

Vanaf 14:30 tot 17:00 is er op de site van TVents een liveshow te zien van het plenaire programma! Dit houdt in dat iedereen de presentatie van CineGrid, de presentatie van dr. Robert D. Atkinson, de uitreiking van de ICT2030.NL aan Minister van Economische Zaken Maria van der Hoeven en de uitreiking van de ICTDelta Startersprijs live kan volgen op tvents.nl!

Ook de presentatie die 's morgens plaatsvinden en de Innovatie- en Startersmarkt worden gefilmd. Deze video's worden zsm op de site geplaatst.