Welkom op onze blogpagina! Op deze pagina kun je verschillende blogs vinden geschreven door GNR8 over nieuwe ontwikkelingen in de markt en project updates. Voor meer over achter de schermen tref je vooral op Facebook & Twitter.


 

GNR8 ontwikkelt interne planningstool voor Direct Force

Op moment werken er bij GNR8 3 studenten aan de ontwikkeling van een planningstool op basis van Google Maps. De teams van het straatmarketing bureau werken op verschillende locaties in de grote steden van Nederland. Op Google Maps worden verkoop statistieken getoond, dit biedt de planners bij Direct Force nieuwe inzichten voor het inplannen van teams.

Dankzij het combineren van de verschillende databronnen en dit te presenteren op een kaart, is vrij nieuw. Het past in de trend met van locatie gebasseerde tools die nu opkomen.  

Het ontwikkelteam maakt gebruik van Flex, een programmeer taal voor het schrijven van rijke internet toepassingen.  Op dinsdag 24 maart heeft het team een demo gegeven aan het team bij Direct Force.

 Volgens de planning wordt in Juni 2009 de (web)applicatie opgeleverd.

Kijk in het kader van Maps applicaties ook naar de WIEB ( Where Is Everybody), die GNR8 studenten hebben ontwikkelt in voor http: .