Welkom op onze blogpagina! Op deze pagina kun je verschillende blogs vinden geschreven door GNR8 over nieuwe ontwikkelingen in de markt en project updates. Voor meer over achter de schermen tref je vooral op Facebook & Twitter.


 

Nieuwe Community site voor het INholland Orkest door INholland studenten

Haarlem - GNR8, een bedrijf van enthousiaste Haarlemse studenten, heeft voor het INHolland Orkest een community site ontwikkeld. De deelnemers aan projecten van het orkest hebben behoefte aan een platform waarop ideeën worden gedropt en worden uitgewerkt, informatie kan worden uitgewisseld en deelnemers kunnen laten zien (en horen) wat hen bezighoudt.

Het INHOLLAND leerbedrijf GNR8 heeft afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van sociale media toepassingen. Voorbeeld hiervan is de Community voor de INHolland Glossy Splurge!

Het INHolland Orkest gebruik dit alles als inspiratie en soms ook als uitdaging voor elkaar.  Overigens niet alleen voor elkaar maar ook voor andere muzikanten die – als ze eenmaal gehoord en gezien hebben wat het orkest hen te bieden heeft – zich willen aansluiten. 

Het orkest wil geen vereniging zijn met ledenvergaderingen, gekonkel van bestuursleden en ander bureaucratisch tijdverlies. Wel een groep mensen die betrokken zijn bij muziek maken en bij INHolland en die daarbij ook zeggenschap willen hebben over wat ze wel en niet doen.

De site die GNR8 ontwikkeld heeft, levert zo’n platform en nu is het aan het orkest om er een levendige community van te maken.