React Winnaar 023 Innovatie Award!

Gisteravond was het zover: De uitreiking van de eerste 023 Innovatie Award.

In een drukbezocht Patronaat Café opende bestuurslid Aukje Metz om 18.30 uur het officiële gedeelte van de avond met een videopresentatie van de 5 genomineerden; MediaBunker, Autodisk, React, Twearn en Feeder Media.

Hoewel het erg moeilijk is geweest voor de jury om tot een uiteindelijke winnaar te komen is React degene geweest die naar huis ging met de eerste 023 Innovatie Award voor hun innovatieve community software.

Naast de award zelf kreeg de winnaar tevens een advertorial in het Kennemer Business Magazine, aangeboden door Netwerk023 en een prachtig maatwerk horloge van Threezo.

De overige genomineerden gingen ook niet met lege handen naar huis, zij ontvingen een Haarlems Jopen bierpakket en een email testcampagne van E-mark. De award werd uitgereikt door burgemeester Bernt Schneiders.
Aansluitend presenteerde Oscar Kneppers over innoveren in de media. Oscar, zelf in 2007 uitgeroepen tot meest innovatieve uitgever van het jaar, is bekend van de bladen Emerce en Bright. Bladen die hij uitbouwde naar crossmediale platformen.

Tenslotte was DJ Dennis van der Geest die ons stevig in zijn greep hield met zijn catchy tunes. Jullie kunnen Dennis hier vinden op Facebook.

Kon je er niet bij zijn of wil je nog even terugkijken? In dat geval vind je hieronder de foto's.


Delen